Indledende orienteringsmøde om byggeri på Viby Skole

Viby Skole er i en positiv udvikling, og vil i løbet af de næste år løbende modtage flere elever. Det betyder, at vi rent pladsmæssigt får brug for at udvide. Skolen har derfor været i gang med en indledende proces omkring hvor, hvornår og hvordan der kan skabes flere klasselokaler, plads til SFO, klub og faglokaler.

Som naboer til skolen inviteres I derfor til et indledende informationsmøde med skolens ledelse, med henblik på at orientere om de foreløbige planer om byggeri, åbne op over for Jeres spørgsmål, og give et overblik over den nuværende tidsplan.

Skolen har fået udarbejdet et dispositionsforslag, og projektet er tegnet med hensigten om at overholde alle krav om afstande til skel, højdegrænseplaner osv., og det vil vi forfølge gennem projekteringen.

Der vil efter sommerferien, i september måned, blive inviteret til et mere uddybende møde, hvor også byggeriets arkitekt vil gennemgå projektet.

Dato:             15. juni 2016

Tidspunkt:     kl.18:00

Sted:              Personalerummet Viby Skole

Tilmelding:    E-mail til henka@aarhus.dk

(Tilmelding inden den 10/6)

Henrik Kallestrup
Viby Skole

Indlejret objekt

Fredag blev dagen hvor Valdis og Sharouk endelig blev gift. Men ikke uden at blive kidnappet først.

Grev Ragnerok afslørede efter fem års kamp sin sande form., men ved hjælp af Elversten og Vardas kærlighed blev han god som dagen er lang. Han lovede fred med Varda og gav is til alle.

Tak for legen!

Tak for spillet!

Tak for kampen

Tak for Varda!

Indtryk fra fredagens Varda på Grundtvigsvej

DEN SIDSTE VARDASÆSON STÅR FOR DØREN

I forbindelse med vor SFO´s udeuge fra 23 – 27 maj, afholdes der igen i år, men for sidste gang, Varda. Vore bygninger og udeareal på Grundvigsvej, ombyttes forhåbentlig allerede til næste år med skolens nye tilbygning. Vi har som konsekvens heraf valgt at ”bygge” Vardastemningen op med 3 Video trailers. hvoraf den første, vises her.

For jer der endnu ikke kender til Varda, kan vi fortælle at Varda er et rolle og fantasiunivers, hvor 0- 4 klasses børnene i vor SFO deltager. Her kan man blandt mange andre møde Orker, Elvere Druider, konger og prinsesser. Der udkæmpes store og små slag, der flettes hår, males ansigter og kokkereres over åben ild, for at nævne en brøkdel af de mange aktiviteter.

Alt i alt er Vardaugen en stor portion frisk luft, og en kæmpe oplevelse, som er med til at styrke ungernes sociale bånd .

Klik på ovenståede billede for at se videoen

Skolestart 2016

Følg os på Facebook