Pædagog til Viby Skoles SFO

Om jobbet:Viby Skoles SFO søger pr. 1. august 2018 en pædagog med erfaring med at arbejde med børn indenfor specialområdet, 0.-3. kl. Stillingen er på 35 timer om ugen. 
Børnene har forskellige vanskeligheder. Der kan være tale om generelle indlæringsvanskeligheder, opmærksomhedsvanskeligheder, sociale vanskeligheder. 

 

Stillingen er som klassepædagog for en nystartet specialklasse på 3. årgang, hvor du skal arbejde nært sammen med de andre pædagoger i SFO og lærer/pædagog teamet omkring klassen. 

Viby Skoles SFO, er en del af Viby Skole, hvor der p.t. er 200 børn fra 0. – 3.kl. tilknyttet SFO’en. 
SFO’en er funktionsopdelt og til hver klasse er der tilknyttet en pædagog, som har den primære kontakt til børn og forældre. 

 

Som klassepædagog har man timer ind i undervisningen, hvor man sammen med en lærer/pædagog har klassen i understøttende undervisning samt i overgangen mellem undervisning og SFO. 

I SFO’en kommer du til at arbejde særlig tæt sammen med de to klassepædagoger der er tilknyttet de to andre nyopstartede specialklasser på 1. – og 2. årgang, men du vil også komme til at være en del af den samlede SFO. 

Vi forventer, at du: 
•Kan skabe struktur og handle indenfor denne 
•Har overblik og kan holde fokus 
•Er rummelig og tålmodig 
•Har fokus på barnets ressourcer 

Kontakt: 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Stine Valsgaard Tegen 511553 90 eller fritidspædagogisk leder Vivi Andersen 21385882 

Se mere om Viby Skole på www.viby-skole.dk 

Ansøgningsfrist d. 26. juni, ansættelsessamtaler gennemføres i slutningen af uge 26. 

Klik her for at ansøge stillingen

Datoer for kommende skolestartere

Onsdag d. 6. juni

Info om SFO. Kl. 15-16.15. Børnene er i skole og møder kommende lærere og klassekammerater. Forældrene informeres i personalerummet. Vi mødes i skolegården på bænken

Tirsdag d. 12. juni

Distriktets børnehaver, på besøg. Børn som skal starte på Viby skole fra andre børnehaver, end distriktets, er meget velkomne med forældre eller bedsteforældre. Kl. 14.15- ca. 16.

Onsdag d. 20. juni

Åbent hus i SFO. Forældre og børn er velkomne i tidsrummet kl. 16-17.30

August

Vi anbefaler at børnene starter i SFO i ugen inden skolestart, så ikke alt er nyt på en gang.

September

Forældremøde med lærere og pædagoger afholdes onsdag d. 5. september.

Mvh Stine Tegen

Indskolingsleder Viby Skole

Følg os på Facebook