”Jeg troede ikke det kunne ske for mig”

Nikolaj Borup Rasmussen holdt i dag foredrag for eleverne i 8 – 10 klasserne. I september 2007 kørte den dengang 18 årige Nikolaj galt i ”en syv hestes brandert” som han selv siger det, l, og blev slynget ud af sin bil og landende 72 meter fra bilen inde på en kold og regnvåd mark, som resulterede i bla. en overreven halshvirvel hvorfor den i dag 28 årige Nikolaj nu er kørestolsbruger.

Nikolaj havde før kørt bil i påvirket tilstand, og mente ikke at denne ”brandert” var værre en dem som han tidligere havde ført bil i.  Og som Nikolaj siger. ”Jeg troede ikke det kunne ske for mig”, men det gjorde det.

Nikolaj rejser i dag rundt i landet og fortæller om sine oplevelser og sine dyre købte erfaringer, i håb om at de unge tilhørere vil tænke sig om, og beslutte sig for at lade køretøjet blive hjemme, inden de tager den første genstand.

Fastelavn

Fastelavn 2017

Fastelavn står igen for døren, og mandag den 27. februar står den på Catwalk med alle de flotte og fantasifulde udklædninger som 0 - 4 klasserne kan frembringe. De sidste 14 dage har der været travl aktivitet i bla. KREA, hvor børnene har kreeret masker og udklædninger.

Fastelavnsarrangementet som Viby Skoles Elevråd står som arrangører af,  vil selvfølgeliv blive afsluttet med tøndeslagning, hvor der kåres en Kattekonge og Katteprinsesse fra hvert af de deltagende klassetrin.

Her det nye nummer af skolebladet Indblik, som er blevet ”udsat” for en layout opfriskning. I dette nummer finder du bla. følgende artikler: Kallestrup´s  Blog, Ønskelandet, og Fremgang for Mælkebøtten.

Er du tilfreds med det nye layout, fortæl det til andre, er du utilfreds, så fortæl det til os på redaktionen [email protected]

Vi ønsker dig en god vinterferie læsning.

Følg os på Facebook