VALG TIL SKOLEBESTYRELSEN 2014

Som forældre til et barn på Viby Skole, har du nu muligheden for at stille op til det kommende Skolebestyrelses valg som forældrerepræsentant. Som forældrerepræsenstant har du mulighed for at være med til præge udviklingen på Viby Skole.

Vil du vide mere  skal du klikke på nedenstående billede,

3 nye 0.klasser

Vi er glade for at kunne meddele at vi får hele 3 nye 0.klasser ved skolestart til august. I den forbindelse vil jeg gerne indkalde alle nye forældre til et fyraftensmøde for forældre til nye børnehaveklassebørn torsdag den 24. april 2014 kl. 16.30 – 17.30 i personalerummet på Viby Skole.

Over en kop kaffe vil repræsentanter fra skolens ledelse fortælle konkret om det at gå i børnehaveklasse og SFO på Viby Skole efter den nye skolereform er trådt i kraft pr. 1. august 2014.

Hvordan ser hverdagen ud i en børnehaveklasse? Hvordan er bemandingen, hvad er indholdet, hvor skal de være, hvordan ser fritidstilbuddet ud og hvordan samarbejder undervisningen og SFO på Viby Skole?

Det er et frivilligt tilbud, hvor primært nye forældre vil kunne få svar på spørgsmål om Viby Skole generelt og mere specifikt børnehaveklasserne.

Følg os på Facebook