velkommen til et nyt skoleår

Første skoledag er mandag den 10 august, hvor undervisningen begynder kl 8.00. Vi glæder os til
at se jer allesammen igen.

Der vil være en særlig velkomst for eleverne i 0. klasserne som først skal møde kl 9.00 -
mødestedet er ved flagstangen.

Ny Skoleleder på Viby Skole pr. 1. august 2015

Ansættelsesudvalget har behandlet de indkomne ansøgninger til stillingen som skoleleder ved Viby Skole. Blandt otte ansøgere har vi valgt Henrik Kallestrup som ny skoleleder på Viby Skole.

Henrik er uddannet lærer, har 8 års erfaring som leder, er 38 år og bosiddende i Silkeborg med sin familie. Han kommer fra en stilling som viceskoleleder på Højvangskolen i Horsens, og med sig bringer Henrik blandt andet også erfaringer som konstitueret skoleleder.

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde og til at byde Henrik velkommen på Viby Skole.

Tina Maagaard, Områdechef

Ferie vagtplan