Vi skal alle tage hensyn til hinanden, især I trafikken.

I dag begyndte skoledagen igen, og dermed er der igen mange trafikanter på fortove, cykelstier og veje. Helt nye i trafikken er de nye o. klasser, og dermed er der kommet nogle helt nye trafikanter på gaden, som vi alle skal være ekstra opmærksomme på, samt tage et meget stort hensyn til.

Vore skolepatruljer er ved skoleopstarten også helt nye, hvorfor vi også gerne vil bede alle jer trafikanter om også at tage godt imod dem.  Vore nye skolepatruljer har modtaget instruktion om hvorledes de kan udføre deres hverv på en sikker baggrund, her i den første uge, er der en særlig trafiklærer der meget nøje følger og tilretteviser de nye skolepatruljer, således at det går rigtigt og trafiksikkert for sig.

Vi vi også gerne ved denne lejlighed henvise til Rådet for sikker trafik´s hjemmeside omhandlende  skolepatruljer, og vor egen hjemmeside Skoleporten, hvor du kan læse mere om trafiksikker vej for dit barn. Samt for især nye forældre, lidt om hvorledes man skal forholde sig til af og påsætning, når man kører sit barn til skole.   

Skolepatruler ”Rådet for sikke trafik”: http://www.sikkertrafik.dk/boern-unge/skolepatrulje

Trafiksikker skolevej: https://viby-skole.skoleporten.dk/sp/237554/foreside?pageId=ca2146f2-0431-4dd8-9bd6-45cc785fb723

Hvor skal jeg sætte mit barn af:  https://viby-skole.skoleporten.dk/sp/36692/foreside?pageId=3414fd8f-ab8c-43fa-bd4a-70d5ff88c574

 

Tak for den store indsats...

Der blev torsdag den 10. august afholdt officiel afskedsreception For Helle Beyer, Lars Holmgaard Jørgensen og Flemming Rübner.

I dagens anledning fik både Helle Beyer og Lars Holmgaard Jørgensen overrakt Dronningens Fortjenstmedalje af Skoleleder Henrik Kallestrup . Medaljen gives for 40 års tro tjeneste.

Viby Skole ønsker alle tre, det bedste i tiden der kommer, og takker for deres store indsats på Viby Skole. Det er jo ligegodt ikke hver dag vi som skole siger farvel til rundt regnet 120 års samlet lærererfaring.

Følg os på Facebook