Nyt værdigrundlag

Skolebestyrelsen har udarbejdet et nyt værdigrundlag for Viby Skole, som blev endeligt godkendt i torsdag aften. Det nye værdigrundlag tager udgangspunkt i Aarhus Kommunes politik for BU-området.

Se venligst den vedhæftede fil, og læs den nye BU-politik klik her for at komme til link.

Valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelsen ved Viby Skole

Valgperiode

Valgperioden er 1.august 2016 – 31. juli 2020.

TidsplanValg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelsen ved Viby Skole

11. maj: Frist for opstilling af kandidater.

27. maj: Frist for evt. digital afstemning.

Primo juni: Præsentation af den nye bestyrelse.

Læs mere på vedhæftede pdf.

Henrik Kallestrup                      Michael Viskum
Skoleleder                               Skolebestyrelsesformand

DEN SIDSTE VARDASÆSON STÅR FOR DØREN

I forbindelse med vor SFO´s udeuge fra 23 – 27 maj, afholdes der igen i år, men for sidste gang, Varda. Vore bygninger og udeareal på Grundvigsvej, ombyttes forhåbentlig allerede til næste år med skolens nye tilbygning. Vi har som konsekvens heraf valgt at ”bygge” Vardastemningen op med 3 Video trailers. hvoraf den første, vises her.

For jer der endnu ikke kender til Varda, kan vi fortælle at Varda er et rolle og fantasiunivers, hvor 0- 4 klasses børnene i vor SFO deltager. Her kan man blandt mange andre møde Orker, Elvere Druider, konger og prinsesser. Der udkæmpes store og små slag, der flettes hår, males ansigter og kokkereres over åben ild, for at nævne en brøkdel af de mange aktiviteter.

Alt i alt er Vardaugen en stor portion frisk luft, og en kæmpe oplevelse, som er med til at styrke ungernes sociale bånd .

Klik på ovenståede billede for at se videoen

Følg os på Facebook