Forårsbilleder fotograferet af 3.a

Forældretilfredshedsundersøgelsen 2017: Din Mening er vigtig!

Hvert andet år undersøger Aarhus Kommune forældrenes tilfredshed med deres barns eller børns dagtilbud, skole, SFO eller klub.

Forældrenes mening er vigtig i indsatsen for at forbedre kvaliteten i tilbuddene.

I Aarhus Kommunes forældretilfredshedsundersøgelse kan forældrene bidrage ved at give deres mening til kende. Deres svar vil blive brugt af den lokale ledelse til i samarbejde med medarbejdere og forældre at udvikle og forbedre kvaliteten i deres barns tilbud,.

Næste runde af forældretilfredshedsundersøgelsen finder sted fra den 10. marts til den 23. april 2017.

Som forælder kan du besvare spørgeskemaet digitalt. Linket til spørgeskemaet får du i en mail eller et brev fra Aarhus Kommune og Rambøll i midten af marts måned.

Hvis du ikke kan besvare spørgeskemaet digitalt, kan du i stedet få et spørgeskema tilsendt med posten ved at ringe på telefonnummer 51 61 80 75. Du kan besvare spørgeskemaet på dansk, engelsk, arabisk, somali eller tyrkisk.

(tekst Aarhus Kommune)

Løn som vel fortjent.

Vore Skolepatruljer, der sørger for at børn og voksne kan komme sikkert og i god behold over vejen, bliver hvert år inviteret til et par arrangementer, som tak for den store indsats de hver dag bidrager med og i alle former for vejrlig.

I dag går turen til Viby Bowlingcenter sammen med Maj-Britt Østergaard Moeskjær og Jesper Jørgensen.

Senere på året skal skolepatruljerne også på besøge i bl.a. Tivoli Friheden.

Følg os på Facebook