Varda 2017 udeugen afsluttet for i år.

Det har været en uge i rollespillets tegn, der har været Orker, Elvere, magikere og ikke mindst Skyggekriger, bare for at nævne nogle af de mange figurer i årets Varda.

Mandag lige efter 12 pausen er stemingen på skolen tæt på det euforiske, når eleverne fra 0 - 4 klasse samles i skolegården, for at gå op til Grundtvigsvej, hvor de skovligende omgivelser fungerer som kulisse for det store Varda arrangement.

Alle personalegrupper har deltaget, for at få det store arrangement til at fungere. Og igen i år er det Annette Ladefoged Schiønning fra "Fritidskæmperen", der har stået som inspirator og tovholder.

En ting er sikkert, vi glæder os allerede til næste år.

Karsten Boutrup går på pension

Efter 41 år på Viby skole, har Karsten Boutrup valgt at gå på pension. Karsten Boutrup var først ansat på Viby Skole som folkeskolelærer i perioden 1975 og frem til 2005, og siden har han fungeret som Jobcentrets UU-Vejleder, med fast placering på Viby Skole.

Karsten Boutrup modtog i 2016 Dronningens fortjenstmedalje, for sin lange og tro virke i Aarhus Kommune.

Vi ønsker Karsten al mulig god vind i tiden fremover, og alle på skolen vil savne Karsten Boutrups mange og muntre, samt til tider, meget humoristiske kommentarer

Datoer for kommende skolestartere.

Onsdag d. 31. maj.

Info om SFO. Kl. 15-16.30. Børnene er i SFO, forældrene informeres i personalerummet.

Tirsdag d. 6.juni

Distriktets børnehaver, på besøg. Børn som skal starte på Viby skole fra andre børnehaver, end distriktets, er meget velkommen. Kl. 14.15- ca. 16.

Onsdag d. 14. juni

Åbent hus i SFO. Forældre og børn er velkommen i tidsrummet kl. 16-17.30

August

Vi anbefaler at børnene starter i SFO i ugen inden skolestart, så ikke alt er nyt på en gang.

Forældremøde med lærere og pædagoger afholdes i August, og dato er ikke fastlagt endnu.

Mvh Stine Tegen

Indskolingsleder